Lening tips en alle informatie over leningen, lening nieuws en calculators treft u op Lening-Weetjes.nl!


Interessante Lening Links
Bezoekers:


ABN AMRO

ABN AMRO, uw lening verstrekker

ABN AMRO is in oktober 2007 gekocht door Fortis, RBS (Royal Bank of Schotland) en Santander. Een jaar later heeft de Nederlandse staat aangekondigd dat hij Fortis Bank Nederland en daarmee het belang in ABN AMRO heeft overgekocht. Voor deze ontwikkelingen was ABN AMRO een van de grootste financiele instellingen wereldwijd. En beheerde in totaal meer dan 5.000.000 rekeningen. ABN AMRO is een bank die wereldwijd opereert, binnen Nederland is ABN AMRO vooral bekend geworden doordat zij het moederbedrijf achter Florius Hypotheken en Bouwfonds hypotheken was welke tegenwoordig vallen onder ABN AMRO hypotheken. Opmerkelijk van ABN AMRO is dat zij wensen van specifieke doelgroepen aansluiten op hun producten. Zo hebben zij voor ouderen die met pensioen zijn de mogelijkheid om tot hun 75ste levensjaar extra krediet aan te vragen, iets wat bij andere instellingen maar mogelijk is tot het 65ste levensjaar. Ook voor de studenten die geld willen lenen zijn er maar liefst drie verschillende producten beschikbaar; studentlimiet, masterlening en een medisch krediet. Naast hun operaties in de financiele wereld, zijn zij een sponsor van vele evenementen waaronder het World Tournament Toernooi, warmee ze hun maatschappelijke betrokkenheid tonen.


Gerelateerde berichten:

Lening offerte aanvragen

Lening garantieregeling voor banken wordt...
De garantieregeling die er voor moet zorgen dat de kapitaalmarkt goed functioneert en dat bank weer bij elkaar gaan lenen word verlengt door minister Wouter Bos van Financiën.
Bundelen van gesplitste lening moet...
Ondanks dat securitiseren een van de oorzaken is van de krediet- en financiële crisis moeten banken in staat blijven om leningen te splitsen om deze vervolgens in andere vorm  ter bundelen en te verkopen....
Reddingsplan DSB is nooit ondersteund door...
Lening doorslaggevende rol ondergang DSB...
Meer gezinnen in problemen door...
ING stapt in de Groene Leningen voor...
AFM wil geld leningen aan banden leggen
Ook Centraal Beheer Achmea stopt met...
Eerste lening met rijksgarantie verstrekt