Wat kunt u met een achtergestelde lening? Alleen als u een bedrijf heeft, dan kunt u in aanmerking komen voor een achtergestelde lening.


Interessante Lening Links
Bezoekers:


Wat is een achtergestelde lening?

Achtergestelde lening

De achtergestelde lening wordt uitsluitend verstrekt door en aan ondernemingen en niet aan particulieren. Het is een lening waarbij de schuldeiser in het geval van faillissement van de onderneming pas zijn geld terug krijgt wanneer alle andere schuldeisers zijn betaald. Hij is dus achtergesteld ten op zichte van de andere schuldeisers. Doordat de schuldeiser achtergesteld is, loopt hij een hoger risico dat hij het uitgeleende geld niet terug krijgt, om dit te compenseren wordt er een hoger rentepercentage vastgesteld voor deze lening.

Voordelen achtergestelde lening

Nadelen achtergestelde lening

 Stem of voeg toe aan:


Lening offerte aanvragen

Lening garantieregeling voor banken wordt...
De garantieregeling die er voor moet zorgen dat de kapitaalmarkt goed functioneert en dat bank weer bij elkaar gaan lenen word verlengt door minister Wouter Bos van Financiën.
Bundelen van gesplitste lening moet...
Ondanks dat securitiseren een van de oorzaken is van de krediet- en financiële crisis moeten banken in staat blijven om leningen te splitsen om deze vervolgens in andere vorm  ter bundelen en te verkopen....
Reddingsplan DSB is nooit ondersteund door...
Lening doorslaggevende rol ondergang DSB...
Meer gezinnen in problemen door...
ING stapt in de Groene Leningen voor...
AFM wil geld leningen aan banden leggen
Ook Centraal Beheer Achmea stopt met...
Eerste lening met rijksgarantie verstrekt