Een ambtenarenlening is dus een lening voor een specifieke doelgroep namelijk de ambtenaren.


Interessante Lening Links
Bezoekers:


Wat is een ambtenarenlening?

Ambtenarenlening

De ambtenarenlening is speciaal ontwikkeld en exclusief voor ambtenaren of de partner van een ambtenaar ook een semi-ambtenaar komt voor deze lening in aanmerking. Het is dus een lening voor een specifieke doelgroep namelijk de ambtenaren. Banken willen ambtenaren tegemoet komen met een lening tegen betere voorwaarden dan de geldende voorwaarden in de markt. Dit omdat ambtenaren nauwelijks een betalingsachterstand hebben en een betere betalingsmoraal, tevens heeft een ambtenaar een grotere baan zekerheidsgarantie in vergelijking tot de gemiddelde Nederlander.

In sommige gevallen wordt een dergelijke lening ook via de werkgever aangeboden, dit is dan wel werk-gerelateerd. Hierbij kan gedacht worden aan de aanschaf van een auto voor het werk.

Voordelen ambtenarenlening

Nadelen ambtenarenleningStem of voeg toe aan:


Lening offerte aanvragen

Lening garantieregeling voor banken wordt...
De garantieregeling die er voor moet zorgen dat de kapitaalmarkt goed functioneert en dat bank weer bij elkaar gaan lenen word verlengt door minister Wouter Bos van Financiën.
Bundelen van gesplitste lening moet...
Ondanks dat securitiseren een van de oorzaken is van de krediet- en financiële crisis moeten banken in staat blijven om leningen te splitsen om deze vervolgens in andere vorm  ter bundelen en te verkopen....
Reddingsplan DSB is nooit ondersteund door...
Lening doorslaggevende rol ondergang DSB...
Meer gezinnen in problemen door...
ING stapt in de Groene Leningen voor...
AFM wil geld leningen aan banden leggen
Ook Centraal Beheer Achmea stopt met...
Eerste lening met rijksgarantie verstrekt