Doorlopend krediet is een flexible krediet, waarmee u zelf alles in de hand heeft, u kunt aflossen, maar ook weer opnemen van krediet.


Interessante Lening Links
Bezoekers:


Wat kunt u met een doorlopend krediet?

Doorlopend krediet

Met een doorlopend krediet krijgt men die financiele ruimte die men op dat moment nodig heeft, bedragen kunnen varieren van EUR 2.250 tot EUR 75.000. Het is een flexibele lening, op deze manier heeft u zelf in de hand hoeveel en wanneer u geld uit het krediet opneemt. Zo kan men krediet aflossen en tegelijkertijd weer opnemen, wanneer men bijvoorbeeld voor een onverwachte uitgave staat. Men kan opnemen tot aan een van tevoren afgesproken (krediet) limiet.
De rentes voor een doorlopend krediet liggen relatief gezien hoger dan bij andere leningsvormen. Doordat er vele aanbieders zijn voor deze vorm van krediet, loont het om de concurrerende tarieven met elkaar te vergelijken.

 

Voordelen doorlopend krediet

 

Nadelen doorlopend kredietStem of voeg toe aan:


Lening offerte aanvragen

Lening garantieregeling voor banken wordt...
De garantieregeling die er voor moet zorgen dat de kapitaalmarkt goed functioneert en dat bank weer bij elkaar gaan lenen word verlengt door minister Wouter Bos van Financiën.
Bundelen van gesplitste lening moet...
Ondanks dat securitiseren een van de oorzaken is van de krediet- en financiële crisis moeten banken in staat blijven om leningen te splitsen om deze vervolgens in andere vorm  ter bundelen en te verkopen....
Reddingsplan DSB is nooit ondersteund door...
Lening doorslaggevende rol ondergang DSB...
Meer gezinnen in problemen door...
ING stapt in de Groene Leningen voor...
AFM wil geld leningen aan banden leggen
Ook Centraal Beheer Achmea stopt met...
Eerste lening met rijksgarantie verstrekt