Wat is een persoonlijke lening? Bij een persoonlijke lening wordt een vantevoren vastgesteld bedrag geleend, voor een bepaalde periode.


Interessante Lening Links
Bezoekers:


Wat is een persoonlijke lening?

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening wordt een vantevoren vastgesteld bedrag geleend, voor een bepaalde periode. Dit bedrag wordt gelijk ontvangen en de terugbetaling geschiedt in termijnen, na de looptijd is de lening volledig afgelost. Het te lenen bedrag kan varieren van EUR 1.500 tot EUR 75.000. Het is een lening met een vaststaande looptijd en rente. Het bedrag wat is afgelost is niet opnieuw opneembaar in tegenstelling tot een doorlopend krediet. Het loont om de aanbieders van persoonlijke leningen te vergelijking in verband met de concurrerende tarieven en looptijden.

Voordelen persoonlijke lening

Nadelen persoonlijke leningStem of voeg toe aan:


Lening offerte aanvragen

Lening garantieregeling voor banken wordt...
De garantieregeling die er voor moet zorgen dat de kapitaalmarkt goed functioneert en dat bank weer bij elkaar gaan lenen word verlengt door minister Wouter Bos van Financiën.
Bundelen van gesplitste lening moet...
Ondanks dat securitiseren een van de oorzaken is van de krediet- en financiële crisis moeten banken in staat blijven om leningen te splitsen om deze vervolgens in andere vorm  ter bundelen en te verkopen....
Reddingsplan DSB is nooit ondersteund door...
Lening doorslaggevende rol ondergang DSB...
Meer gezinnen in problemen door...
ING stapt in de Groene Leningen voor...
AFM wil geld leningen aan banden leggen
Ook Centraal Beheer Achmea stopt met...
Eerste lening met rijksgarantie verstrekt