Hieronder kunt u zien wat een sociale lening is. Deze lening is speciaal voor mensen met lage inkomens, zodat deze ook financiele ruimte hebben.


Interessante Lening Links
Bezoekers:


Sociale lening, lening voor lage inkomens

Sociale lening

Een sociale lening wordt verstrekt door de SBN (Sociale Banken Nederland) en alleen in die gevallen wanneer een lening noodzakelijk is voor o.a. dagelijkse consumptiegoederen. De SBN is een bank zonder winstoogmerk, hierdoor wordt er eerlijk gekeken naar uw persoonlijke situatie zodat er een glashelder plaatje ontstaat. Hierin staat hoeveel u kunt lenen en hoe u dat bedrag binnen een redelijke termijn kan alfossen zonder dat dit problemen oplevert voor de persoonlijke levenssituatie. De sociale lening is dus bestemd voor mensen met lage inkomens die op deze manier kunnen lenen tot 130% van het bruto minimum loon. Tevens kan SBN budgetbeheer en financiele begeleiding bieden.

Voordelen sociale lening

Nadelen sociale leningStem of voeg toe aan:


Lening offerte aanvragen

Lening garantieregeling voor banken wordt...
De garantieregeling die er voor moet zorgen dat de kapitaalmarkt goed functioneert en dat bank weer bij elkaar gaan lenen word verlengt door minister Wouter Bos van Financiën.
Bundelen van gesplitste lening moet...
Ondanks dat securitiseren een van de oorzaken is van de krediet- en financiële crisis moeten banken in staat blijven om leningen te splitsen om deze vervolgens in andere vorm  ter bundelen en te verkopen....
Reddingsplan DSB is nooit ondersteund door...
Lening doorslaggevende rol ondergang DSB...
Meer gezinnen in problemen door...
ING stapt in de Groene Leningen voor...
AFM wil geld leningen aan banden leggen
Ook Centraal Beheer Achmea stopt met...
Eerste lening met rijksgarantie verstrekt