Wat is een studentenlening, extra geld voor studenten? Hieronder vindt u een beschrijving met de voordelen en nadelen van studenten lening.


Interessante Lening Links
Bezoekers:


Wat is een studentenlening, extra geld voor studenten?

Studentenlening

Wanneer de studiefinanciering van de IB-groep niet afdoende is en een bijbaan niet tot de mogelijkheden behoort omdat dit de studievoortgang in het gedrang kan brengen is een studentenlening een uitkomst. De lening wordt aangeraden om op deze manier in het maandelijkse onderhoud te kunnen voorzien. Een voordeel van een studentenlening via de Informatie Beheer Groep is dat men pas hoeft af te lossen nadat de studie is afgelopen en men na de studie meer financiele draagkracht heeft doordat men een baan heeft. Wanneer men nog studeert wordt de rente bijgeschreven op het krediet en het terugbetalen vindt dus plaats na de studie.
Bij verschillende financiele instellingen wordt een studentenlening aangeboden, het laagste percentage wordt aangeboden via de IB-groep, maar ook banken bieden krediet aan. Ook hierbij worden speciale studententarieven gehanteerd. Banken zijn toeschietelijk naar studenten, vanwege het toekomstperspectief, ze verwachten dat afgestudeerden een goede baan zullen krijgen en kunnen via een studentenlening die klant al in een vroeg stadium aan zich binden. Het is mogelijk om een lening aan te vragen varierend van EUR 1.000 tot EUR 5.000.

Voordelen studentenlening

Nadelen studentenleningStem of voeg toe aan:


Lening offerte aanvragen

Lening garantieregeling voor banken wordt...
De garantieregeling die er voor moet zorgen dat de kapitaalmarkt goed functioneert en dat bank weer bij elkaar gaan lenen word verlengt door minister Wouter Bos van Financiën.
Bundelen van gesplitste lening moet...
Ondanks dat securitiseren een van de oorzaken is van de krediet- en financiële crisis moeten banken in staat blijven om leningen te splitsen om deze vervolgens in andere vorm  ter bundelen en te verkopen....
Reddingsplan DSB is nooit ondersteund door...
Lening doorslaggevende rol ondergang DSB...
Meer gezinnen in problemen door...
ING stapt in de Groene Leningen voor...
AFM wil geld leningen aan banden leggen
Ook Centraal Beheer Achmea stopt met...
Eerste lening met rijksgarantie verstrekt