Wat is een WOZ krediet? Wanneer het WOZ krediet gebruikt wordt om in het huis te investeren, dan is de rente fiscaal aftrekbaar.


Interessante Lening Links
Bezoekers:


Wat is een WOZ krediet?

WOZ krediet

Wanneer er sprake is van overwaarde van het huis, is het mogelijk om dit met behulp van WOZ krediet te verzilveren. WOZ staat voor Wet waardering Onroerende Zaken en kan vergeleken worden met een doorlopend krediet met een verklaring van hypotheek. Wanneer het WOZ krediet gebruikt wordt om in het huis te investeren, dan is de rente fiscaal aftrekbaar. De bedragen kunnen varieren van EUR 10.000 tot EUR 15.000 met een maximum van EUR 75.000. Voor deze lening hoeft men niet naar de notaris en taxatiekosten blijven bespaard.

Voordelen WOZ krediet:

Nadelen WOZ krediet:Stem of voeg toe aan:


Lening offerte aanvragen

Lening garantieregeling voor banken wordt...
De garantieregeling die er voor moet zorgen dat de kapitaalmarkt goed functioneert en dat bank weer bij elkaar gaan lenen word verlengt door minister Wouter Bos van Financiën.
Bundelen van gesplitste lening moet...
Ondanks dat securitiseren een van de oorzaken is van de krediet- en financiële crisis moeten banken in staat blijven om leningen te splitsen om deze vervolgens in andere vorm  ter bundelen en te verkopen....
Reddingsplan DSB is nooit ondersteund door...
Lening doorslaggevende rol ondergang DSB...
Meer gezinnen in problemen door...
ING stapt in de Groene Leningen voor...
AFM wil geld leningen aan banden leggen
Ook Centraal Beheer Achmea stopt met...
Eerste lening met rijksgarantie verstrekt