Lening tips en alle informatie over leningen, lening nieuws en calculators treft u op Lening-Weetjes.nl!


Interessante Lening Links
Bezoekers:


Lening advies is minstens zo belangrijk als het rentetarief

23 juli 2009 door Gerrit
Categorie: Lening ervaringen
Lening review:

Beoordeling
Betrouwbaarheid:
Betrokkenheid:
Algemene ervaring:
Algemene opmerkingen
Ik ben al jarenlang klant bij de Fortis en naar volle tevredenheid. Toen ik in de gelegenheid was om een huis te kopen besloot ik dan ook eerst te informeren bij mijn eigen bank Fortis. Ik heb een informatief adviesgesprek aangevraagd en kon al vrij snel langs komen op kantoor voor een face-to-face gesprek. Had me uiteraard van tevoren goed voorbereid zodat ik niet geheel onbeslagen ten ijs kwam. Toch vond ik het fijn dat ik over enkele dingen nog navraag kon doen.
Al tijdens het gesprek kwam ik tot de conclusie dat ik het liefst al mijn bankzaken centraal hou en daarom ook de grootste lening van mijn leven deze hypotheek bij de Fortis wilde aanhouden. Dit gecombineerd met een voordelig tarief voor mijn hypotheek maakte dat ik heb gekozen voor een hypotheek van de Fortis.
Tot op de dag van vandaag heb ik hier nog geen moment spijt van gehad. Ik vind dat ze mij op een goede manier hebben voorgelicht, zonder dat ze mij per se extra producten wilden verkopen zoals je dat soms leest en ik heb ook nog een voordelig tarief gekregen.
Sommige mensen gaan louter voor het laagste rentetarief, maar ik zelf vind dat klantenservice en advies ook heel belangrijk zijn. Bij Fortis zijn deze twee aspecten goed vertegenwoordigd.

Sterke punten
Ik ben met name tevreden over de dienstverlening van de medewerkers van Fortis of je zou nou telefonisch benadert of op kantoor ze staan voor je klaar om je vragen in dit geval over mijn hypotheeklening te beantwoorden.

Zwakke punten
Ik ben nog steeds tevreden over Fortis en heb dan tot op heden nog geen echte zwakke punten kunnen ontdekken.Gerelateerde berichten:

Lening offerte aanvragen

Lening garantieregeling voor banken wordt...
De garantieregeling die er voor moet zorgen dat de kapitaalmarkt goed functioneert en dat bank weer bij elkaar gaan lenen word verlengt door minister Wouter Bos van Financiën.
Bundelen van gesplitste lening moet...
Ondanks dat securitiseren een van de oorzaken is van de krediet- en financiële crisis moeten banken in staat blijven om leningen te splitsen om deze vervolgens in andere vorm  ter bundelen en te verkopen....
Reddingsplan DSB is nooit ondersteund door...
Lening doorslaggevende rol ondergang DSB...
Meer gezinnen in problemen door...
ING stapt in de Groene Leningen voor...
AFM wil geld leningen aan banden leggen
Ook Centraal Beheer Achmea stopt met...
Eerste lening met rijksgarantie verstrekt